English
\
Natuurlijk hebben we het wiel niet zelf uitgevonden. Velen, onder wie Marco Polo gingen ons voor. Marco Polo heeft geen website bijgehouden met allerlei handige informatie, maar er zijn anderen die dit wel doen:
Mocht je vragen hebben over onze reis of denk je dat wij je misschien kunnen helpen met (de voorbereidingen van) je eigen reis; stuur ons dan gerust een mailtje.

De wereldfietser www.wereldfietser.nl De Wereldfietser: De vereninging voor fietsreizigers. Website met heel veel nuttige informatie en een levendig forum.
TravellingTwo www.travellingtwo.com De website van Friedel en Andrew. Samen hebben ze de halve wereld rondgereisd per fiets en hebben Nederland tijdelijk tot hun thuis gemaakt. De website wordt actief bijgehouden met veel links, intervieuws en andere info.
Tour.tk www.tour.tk Sonia en Aaldrik reisden zes jaar non-stop over de wereld. Nu nemen ze een jaartje rust. Hun site bevat naast reisverslagen veel pratische informatie.
worldbike.org www.worldbiking.info Engelstalige site met veel informatie
Dennis en Marijke www.toko-op-fietsvakantie.nl De site van Marijcke en Dennis met heel veel prachtige fotografie en filmbeelden
Shane www.shanecycles.com Shane is aan het aftellen. Na de zomer van 2011 vertrekt hij per fiets richting Zuid-Afrika. Waar hij daarna naar toe gaat weet hij nog niet.
Remco en Petra www.voorbijdepolders.nl In 2007 en 2008 fietsten Remco en Petra naar Thailand. Hun verslagen waren voor ons een inspiratiebron tijdens onze voorbereidingen.
Blanche http://vimeo.com/channels/traveltheworldonabicycle Blanche onderhoudt met veel enthousiasme de Vimeo videogroep voor fietsersfilmpjes.
Hendrik and Mikkel www.worldonbike.com Twee Denen die we al meerdere keren onderweg ontmoet hebben in Centraal Azie. Ze zijn van plan over zes continenten te fietsen in twee en een half jaar tijd.
Celien en Jeroen www.celienjeroen.shareyourstory.nl Celien en Jeroen kwamen we voor het eerst tegen in Iran. Later troffen we ze weer in Dushambe. Ze fietsen richting India.
www.travelback2basiscs.blogspot.com Een stel uit Zwitserland. Ze zijn nu richting Europa aan het fietsen. Hiervoor hebben ze met allerlei andere middelen gereisd. Per auto, motor, bussen en treinen.
Frank Keusgen www.cyclespace.de Frank kwamen we tegen toen we van Samarkand naar Dushambe fietsten. We zijn een paar dagen samen opgetrokken.
Elise en Thomas www.petitvelos.blogspot.com Een frans stel wat we in Iran troffen.
Jackie Thomas www.travelpod.com/members/jathomaz Ze is 68 jaar oud en de laatste drie jaar non-stop on the road. Zelf zegt ze dat ze moet opschieten want ze wil India en Noord-Amerika nog zien voordat ze op haar 70ste wil leren zeilen bij de Middenlandse Zeekust.
Vegabike.com www.vegabike.com In Van (Oost-Turkije) ontmoeten we Harry. Hij is op zijn motor die loopt op plantaardige olie op wereldreis.
Mongol Rally www.mongolrally.com De Mongol Rally heeft als doel hulpvoertuigen zoals ambulances naar Mongolie te brengen. Wij kwamen heel wat ambulances tegen in Turkmenistan en Oezbekistan. We kregen een lift van een Italiaans team in de Turkmeense woestijn.
Jamie en Kai www.geekout.org.uk Een team in de Mongol Rally. We kwamen ze tegen in Samarkand.
Emilie
De Vakantiefietser www.vakantiefietser.nl De Vakantiefietser is onze dealer in Amsterdam. Naast prachtige reisfietsen vind je er allerlei andere zaken die handig zijn voor je reis. Daarnaast hebben alle medewerkers veel ervaring en dus ook veel practische informatie.
Sportief Tilburg www.sportieftilburg.nl De outdoor en adventurespecialist in Tilburg.
Idworx www.idworx-bikes.de Maarten rijdt op een Idworx Easy Rohler
Santos www.santos-bikes.nl Line fietst op een Santos Travelmaster 2.8 alu
Online visumaanvraag Iran www.mfa.gov.ir/cms/cms/tehram/en/evisa/ Een visum aanvragen voor Iran is nog nooit zo makkelijk geweest. Als de webserver geen problemen heeft tenmiste…. Als het werkt zoals bedoeld zou je binnen een dag of zeven je visum geregeld kunnen hebben. Ons is het helaas niet gelukt vanwege technische problemen.
www.dwarsligger.nl Compleet,compact en portable onze favoriete boekjes voor op reis.
www.tatteljee.nl Slaapzakken op maat.
Meva Guesthouse www.mevaguesthouse.com Het guesthouse van onze vrienden Wendy en Jonah in Madagascar.
Warmshowers www.warmshowers.org Gastvrijheid voor fietsers door fietsers van over de hele wereld.
Couchsurfing www.couchsurfing.com
Bed and Breakfast Happy Goose www.bnbhappygoose.it Iliana runt dit guesthouse in Rome. We kregen een lift van haar en d’r vrienden in de Turkmeense woestijn.

Nog geen reacties op “Links”

Sorry, op deze pagina kan je geen reactie plaatsen.