English
\
De Zijderoute in China

Hoewel de Zijderoute niet echt een route is maar eerder een netwerk van routes waarover gereisd werd heeft de route voor ons toch een kop en een staart. Voor ons begon de Zijderoute in Venetië. Vanaf die stad gingen wij Marco Polo achterna. Nu zijn we in Xi’an, China. Deze stad is het meest oostelijke punt in het routenetwerk. Volgens Wikipedia zijn er maar weinig reizigers geweest die de complete Zijderoute bereisden, sinds enkele dagen behoren wij daar echter bij! Hieronder kan je de foto’s bekijken die we maakten op het laatste (en oudste deel) van onze reis over de Zijderoute. Gelukkig mogen we hierna nog verder reizen maar we laten hier dus de Zijderoute achter ons.

Klik op een van de onderstaande links om het fotoalbum te bekijken.

Bekijk meer… | Kijk mee: De Pamir over
Bekijk meer… | Kijk mee: Turkmenistan, Oezbekistan en Tadzjikistan
Bekijk meer… | Kijk mee: Iran
Bekijk meer… | Kijk mee: Turkije 3: van Cappadocië tot Van (Oost Turkije)
Bekijk meer… | Kijk mee: Turkije 2: Cappadocië
Bekijk meer… | Kijk mee: Turkije 1: Van Edirne tot Ankara
Bekijk meer… | Kijk mee: Balkan en Bulgarije
Bekijk meer… | Kijk mee: Tilburg naar Italië

8 Reacties op “Kijk mee: De zijderoute in China”

Yep, dat was weer genieten! Blijf fietsen, foto’s maken en schrijven. Heel veel liefs, Wendy

28 December 2011
Wendy van Tilburg)

Hallo Line en Maarten,
Deze keer wil ik het niet hebben over foto’s,blog’s of fietsen maar over gefeliciteerd !!!!!!!! Maarten met je verjaardag.We hadden een lekkere taart voor je gekocht maar hij bleef hier niet plakken( zie postvak in )Wij hopen dat jullie in het verre China zonder familie en vrienden toch samen een leuke dag zult beleven.
Hartelijke groeten van Linda & Hans Horsten.

5 December 2011
Hans Horsten.

高线和马丁 Dit moet voor jullie nu een eitje zijn.Wij hebben weer erg genoten van de foto’s en de verhalen en bedanken jullie bij deze nog maar eens hartelijk dat wij dit als buitenstaanders mee mogen beleven.Grappig dacht ik onlangs,je fietst je straat uit knippert met je ogen en je zit in China.
Veel reisplezier toegewenst door Linda & Hans Horsten.

22 November 2011
Hans Horsten.

Ik heb me slapgelachen om jullie “Chinglish-mailtje”! Helemaal aan Jeroen voorgelezen, met hetzelfde effect. Do not noise!
Als ik van jullie bericht krijg, dan moet ik meteen stoppen met wát ik dan ook aan het doen ben: jullie nieuws is gewoon leuker dan al het andere!
Nou, geniet lekker verder samen en blijf ons voorzien van spannende verhalen, okee?

Met de groeten van de baobab-mannen…

Marieke en Jeroen

21 November 2011
Marieke en Jeroen

Ha Joke en Harry,
Ik ben me erg bewust van mijn taak om jullie van foto’s van Maarten te voorzien. Daarom vorder ik soms de camera en dan zeg ik altijd: even een foto voor de Wagenmakers thuis! Maar het is heel duidelijk. Een van ons tweeen is een goede fotograaf, en ik ben dat zeker niet. Zo heb ik de neiging om het onderwerp van de foto ergens onder in beeld te plaatsen. Hoewel Maarten me hier geduldig op wijst, gaat het toch nog regelmatig fout. Staat hij weer zonder voeten op de foto met massa’s lucht erboven. Ik blijf mijn best doen zodat jullie wat beeld materiaal hebben van je zoon en niet elke keer alleen maar kijken naar het grietje op de fiets.
Line

18 November 2011

Hoi lieverds,
Samen met Harry zitten gniffelen en lachen om de verhalen. Mensenlief wat geweldig weer allemaal. We zijn ook blij met de foto’s. Zitten prachtige foto’s tussen! Waarbij wij het fijn vinden allebei om ook af en toe Maarten te zien. Ik hoop jullie ook gauw weer een keertje te horen.
liefs voor jullie en een dikke knuffel,
Jook

17 November 2011
Jook

hoi Line en Maarten, ik ben Frans van Gils een neef van je vader Line. Ik volg jullie al een paar maanden en her respect groeit. Geweldig dat jullie dit zo samen doen en beleven. Hiermee doe je onuitwisbare levenswijsheden op. Hou vol en blijf genieten van de reis.

17 November 2011
Grtz Wilma en Frans van Gils

Wat een verrassing!… En wat veel foto’s, en zo mooi en leuk. Ook fijn om weer wat nieuwe foto’s van jullie zelf te zien!
Ik heb geen tijd om veel te schrijven want ik ben nog bezig met een presentatie voor een collega voor morgenochtend…en het is al middernacht geweest.
Veel liefs en een dikke knuffel!

17 November 2011
Harry