English
\
De travel & adventure store van Tilburg!

We wisten al jarenlang dat Sportief alles biedt wat een avontuurlijke reiziger onderweg nodig kan hebben. De reden waarom we er steeds terugkomen ligt niet alleen aan het assortiment maar vooral aan de enthousiaste medewerkers die ook nog eens weten waar ze het over hebben. Daarnaast bieden ze hun klanten een meer dan uitstekende service, mocht er eens iets niet goed zijn met een product. (Bijvoorbeeld met een brandertje wat we er tien jaar geleden gekocht hebben!) We zijn dan ook erg blij dat Sportief ons wilde sponsoren. In samenwerking met Columbia heeft Sportief een deel van onze uitrusting gesponsord. Voor Columbia mogen we een aantal nieuwe materialen uitproberen. We rijden daarom met Omni-heat en Omni-dry schoenen en kleding.

Javelin – Uw kennis in ICT.

Javelin verzorgt oplossingen op ICT gebied voor allerhande bedrijven. Of het nou om de automatisering van een eenmanszaak gaat, of het realiseren van honderden werkplekken, bij Javelin bent u aan het juiste adres. Met de sponsoring van ons wereldfietsers tilt Javelin de term “mobiele werkplek” naar een nieuw niveau. Dankzij hen blijven wij in contact met de rest van de wereld.

De Vakantiefietser – De specialist voor je fietsvakantie.

Het is een aantal jaar geleden dat we ons gingen oriënteren op een nieuwe fiets. We waren op zoek naar een fietsen winkel met verstand van hetgeen wat ze verkochten. Vakantiefietsen dus. Toen we na de eerste keer de winkel van Eric Schuijt uitliepen zei Line: hier wil ik mijn geld wel achterlaten. Dat had alles te maken met de goede voorlichting. Maar nog veel meer met de sfeer van de winkel. Zowel de mensen als de aankleding alles ademde de sfeer van reizen met de fiets.
We werden ‘vriend van Eric’ want dat word je als je daar een fiets koopt. We zijn nog regelmatig afgereisd naar Amsterdam voor allerhande gadgets want dat hebben ze daar ook een fijn assortiment. Line fietst nu rond met achtertassen met het logo van de Vakantiefietser. Handig, het woord ‘Amsterdam’ geeft wel een beetje weg dat we Nederlanders zijn.

Nog geen reacties op “Wind mee”

Sorry, op deze pagina kan je geen reactie plaatsen.